10. elokuuta 2013

Here right now, under the banner of heaven we dream out loud


En ole koskaan tehnyt tällaista postausta, mutta teenpä nyt kun aihettakin on ja haluan kokeilla, miltä tuntuu tehdä normaaleja entiedämitä-postauksia. Hilpaisin siis eilen Lahteen tarkoituksenani roudata kotiin kasa uusia vaatteita syksyä varten, mutta mitä tapahtuikaan? Löysin viimeisestä kaupasta kahdet farkut ja paidan. Tarjonta ei oikein vastannut odotuksiani, joka kauppa tunkee edelleen toppeja eikä niitä sopivia farkkujakaan ollut missään. Olen ihan tajuttoman tarkka vaatteistani siinä mielessä, että tykästyn vain harvoihin ja usein silloinkin koen, että muuten kiva vaate näyttää hirveltä itseni päällä - tai sitten se vaate ei vain yksinkertaisesti sovi minulle mitenkään päin. Yleensä kuitenkin, kun saan jotain silmiini, marssin liikkeestä ulos kyseinen tuote mukanani. Tiedän tässäkin asiassa melko tarkasti mitä haen ja mistä pidän. Enkä tiedä, onko se hyvä vai huono asia! 

Ensiki haluan kuitenkin esitellä Glitteristä ostamani kännykkäkuorikasan, sillä aaw sain viimein käsiini yhden maailman parhaimmista keksinnöistä eli tuollaisen läpällisen kuoren iPhonelle, jonne saa myös rahapussikortit omiin loksuihinsa. Tuo on kätevä siltä osin, että se suojaa myös etunäyttöä ja koulussa mielelläni kannan lompakon sijasta pelkästään tuota koteloa, jonne laitan sen pakollisen ajokortin. 



Ja vain, koska käytettävissä oli ota 3 maksa 2 -tarjous, ostin kahdet muutkin kuoret ja nyt olen iloinen! Olen onnistunut rikkomaan kahdet muoviset kuoret, ne vain jotenkin lähtevät halkeilemaan ensin kulmista ja sitten kokonaan, ja ihana brittilippukuoreni varistelee tuon lisäksi timanttejaan joka puolelle. Oli siis aika taas päivittää suojausvarastoa. Nuo kisulit ovat niin suloiset! Kännykkäni on varmasti nyt erittäin onnellinen.

Vero Moda pelasti muuten epäonnistuneen oloisen matkan, sillä sieltä tosiaan löysin kahdet kivat farkut - kerrankin tarpeeksi tiukat mutta loistavat päällä! Rahanmeno on yksi maailman ärsyttävimmistä asioista, mutta näihin tuhlaaminen ei tuntunut ollenkaan niin pahalta kuin muu ostaminen, sen verran tyytyväinen olin ja olen. Samaisesta liikkeestä lähti mukaan myös farkkupaita.


Tähän samaan postaukseen on pakko laittaa myös rakkauteni hyvänonnentuojat eli kauan kaivattu triadkoru sekä rakkaushupparini, jonka saapumista jouduinkin hetken odottamaan. Olo on niin kotoisa aina kun aamulla ripustan korun kaulaani ja jos heitän tuon hupparin päälleni. Kotona on mukava olla. Olen muuten yberonnellinen siitä, että Marsilla on triad ja sen lisäksi vaikka mitä mahtavia symboleja, joita voi tunkea joka paikkaan ja tuntea olonsa kodikkaaksi. Taitaa olla ainoa kuuntelemani bändi, jolta jotain tällaista näin "yksinkertaista" löytyy. Käykää muuten katsomassa upein Do Or Die -musiikkivideo Tubesta. Pirates of Finland. D: ♥


Menetän taas hermoni Bloggerin kanssa. Se jättää kuvien väliin hervottomat raot ja ulkoasun "mukana" tulevien reunojen poistaminen on ylmeisesti aivan mahdottomuus ensimmäisellä yrittämällä. Muutenkin olen tyytymätön tähän ulkoasuun, itse tekstikenttä on pieni mutta ää, en millään jaksaisi muokata otsikkokuvaa (onhan tuo erittäin monimutkainen muokata, puhumattakaan uuden tekemisestä...). Enkä keksi mitään muuta järkevää paikkaa noille sivupalkin hömpötyksille kuin... sivupalkin. Hakkaan tällä hetkellä näppäimistöä tämän(kin) postauksen kuvavälien erikokoisuuden takia. Voi jessus en jaksa. menköön.

2 kommenttia:

  1. Sulle olis haaste! :) http://vastavarikas.blogspot.fi/2013/09/haaste.html#

    VastaaPoista
  2. aaw, tuo huppari on tosi hieno!♥

    VastaaPoista