7. syyskuuta 2013

Truly with you the worst is always true

Ansaitsisin lähestulkoon aplodit siitä, että vihdoin ja viimein raahauduin tänne. Bloggaaminen on ollut ylitsepääsemättömän hankalaa jo jonkin aikaa, mutta nyt minulla viimein on hieman aikaa ja voimaa nostaa itseäni niskasta ja kirjoitella tänne. En ole jaksanut aloittaa, nyt tein sen ja tuntuu, etten osaa jatkaa. Mistä minä nyt kirjoittaisin? Melkein mitään ei ole tapahtunut, mutta toisaalta taas on. Jaan asioita useampaan postaukseen, sillä yäh en tahdo tunkea niitä samaan ja tahdon eri postauksiin eri tunnelmat. Joten tästäkin tulee typerä pieni postaus vailla kunnollista sisältöä.



En tiedä kuinka moni täällä on huomannut (ei kukaan ahahah!), että aloitin joku aika sitten vuoden mittaisen projektin nimeltään a deer in the headlights, eli tarkoituksenani on postata joka päivä yksi kuva kera yhden biisin ja lyhyen tekstinpätkän. Aiheella ei ole niin väliä, kunhan saan joka päivä laitettua sen kuvan ja kirjoitettua jotain. Syvimpänä ajatuksena on herätellä hukassa ollutta valokuvausintoani ja kyllä, olen jonkin verran onnistunut kuvailemaan rehujakin! Haluan oppia ja kyllähän minäkin saan kuvia onnistumaan, jos yritän. Nyt laitoin tuohon kaksi säälittävintä kuvaa jotka löysin (selvästikin...) sillä olen ovela ja säästän paremmat rehukuvat parempiin postauksiin. 

Ja yllättäen en jaksakaan selittää filosofisia ajatuksiani yhtään mistään. Yritän tehdä sen mahdollisimman pian jossakin muodossa. Muokkasin tätä inhottavaa ulkoasua sen verran, että sain nyt leveän tekstikentän, sen myötä suuret kuvat ja järkevämmän näköisen kokonaisuuden. Taistelin tuon jokapäiväisblogin ulkoasun kanssa muistaakseni kolme päivää, ja sen jälkeen innostus kaikkeen koodihössäkkään liittyen on ollut niin hukassa, että huhuh ei kiitos. Joten tämän blogin ulkoasu saa luvan pysyä tällaisenaan rumine aukkoineen tuolla alalaidassa. Blogger on niin kenkku, etten jaksa tapella. 

Ei mutta ihanaa, keksin tässä tämänkin postauksen aikana aivan mahdottoman monta postausideaa! En jaksa kuitenkaan toteuttaa niistäkään kaikkia, mutta lyönpä muutaman luonnoksen valmiiksi, jos vaikka saisin inspiraation kiinni jossakin vaiheessa. En edes keksi tähän postaukseen mitään otsikkoa! Kuuntelen vahingossa Symmetryä sillä kaivoin sen tuolta toisesta blogistani joten otsikko, ole hyvä ja synny tästä nyt. Ja loppujen lopuksi käytän samaa otsikkoa kuin jossain postauksessani peurablogissa yh.

1 kommentti:

  1. Sulle olis haaste :-)
    http://lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi/2013/09/haastetta.html

    VastaaPoista